ADHD

ADHD kan føre til opmærksomhedsvankeligheder, hyperaktivitet og impulsivitet alt efter sværhedsgraden.

Dette kan få store konsekvenser for barnet/den unge samt familien; barnet vil på et tidspunkt i sin opvækst opleve at føle og tænke anderledes end andre mennesker, hvilket kan have relativt store konsekvenser til følge. F.eks. isolation, hvor familien ikke kan forstå hvorfor det de gør for deres barn, ikke er nok til at han/hun kommer i trivsel.

ADHD diagnoser gør, at børnene beskytter sig mod den ydre verden og opbygger en slags “huletilværelse”, hvor det blot handler om at passe på sig selv. Dette gør, at de har svært ved at indgå i nogle slags sociale relationer, når de har det dårligst. Ikke alle forældrene har en forudsætninger for at vide, hvad de skal gøre og hvordan de skal håndtere det

DET ER HER VI KOMMER IND I BILLEDET

Sammen med familien får vi skabt forudsætninger for at få barnet og forældrene i bedre trivsel.

Tilsammen har vi mere end 40 års erfaring med familie- børne- og ungerådgivning, og har derudover stor erfaring med rådgivning inden for børn og unge med en diagnose.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE

Vi kan hjælpe med en grundig indføring I ADHD på et teoretisk plan, hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis de ressourcer og forudsætninger de pågældende forældre og børn har.

Den pågældendes teoretiske viden forøges, og bliver derved implementeret i familien, hvor vi vil indføre forskellige støtteprogrammer i familiens hverdag. Det er vigtigt, at dette bliver justeret hele tiden ud fra at barnets/den unges udvikling.

Book et afklaringsmøde

Pris: 200 ,-