Privat familierådgivning

Privat familierådgivning til familier med særlige behov

Vi, i Nordjysk Specialrådgivning, tilbyder privat familierådgivning til familier, der i sin dagligdag oplever udfordringer med ADHD og autisme, og her vil vi tage udgangspunkt i lige nøjagtig de udfordringer og problematikker I står med, og de forudsætninger, og ressourcer, I som familie har.

Herunder vil du finde relevant information om hvordan vi kan rådgive dig og din familie, samt læse om ADHD og autisme.

På baggrund af vores mange års erfaring med ADHD og autisme, samt familie-, børne- og ungerådgivning og støtte til udfordrede unge, kan vi derfor tilbyde Jer en stor teoretisk viden, og vejledning, herom og implementere den i Jeres familie. Hertil vil vi kunne indføre forskellige støttemuligheder til Jeres hverdag og tilpasse den løbene ud fra barnets, eller den unges, personlige udvikling.

Med privat familierådgivning går vi først vil vi gå i dialog med Jer som familie, omkring de udfordringer I oplever i hverdagen. Derudfra får vi afstemt, om hvordan vi kan vejlede og støtte i processen, og om vi som firma vil være det rette match til opgaven, så der ikke kommer til at opstå nogen former for miskommunikation. Efterfølgende bruger vi tid på at få lavet en handlingsplan for det fremadrettede forløb, så alle ved hvad der kommer til at ske.

Ud over dette kan vi tilknytte både en familiekonsulent og en socialrådgiver, så I som familie kan få svar på de juridiske spørgsmål, I nu engang skulle stå med, såsom; hvad kan jeg søge og hvad har jeg ret til?

Samtidig siger vi kun ja til de opgaver, hvor vi kan gå i gang, og starte, med det samme, så der ikke kommer nogen venteliste.

Vil du høre mere om vores privat familierådgivning?

Hos Nordjysk Specialrådgivning tilbyder vi ikke kun privat familierådgivning og vejledning, på stedet, men også telefonisk og online. I behøver dermed ikke være bosat i Nordjylland, for at vi kan hjælpe til en hverdag i trivsel. Vi er der hvor I er, så kontakt os endelig for privat familierådgivning og vejledning på telefon 28 74 78 30 eller mail nsr@nordjyskspecialraadgivning.dk.

Autisme

Fælles for mennesker med autisme, er at de har svært ved at afkode deres omverden. De opfører sig ikke altid, som man forventer, stiller måske mange spørgsmål, ytrer upassende holdninger eller gentager sig selv, fordi de er bange for at blive misforstået. Forståelse og indsigt er den vigtigste nøgle til et godt liv med autisme.

Derfor ønsker Nordjysk Specialrådgivning at yde privat familierådgivning for familier, der i dagligdagen har udfordringer i forhold til autisme spektret.

ADHD

ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, som i varierende grad påvirker i varierende grad hjernens evne til at regulere:

  • Opmærksomheden
  • Aktivitetsniveauet (der kan være for højt eller for lavt)
  • Impulskontrollen

Mennesker med ADHD har ofte svært ved at regulere deres adfærd i forhold til den situation, de er i.

Vi ønsker derfor hos Nordjysk Specialrådgivning at yde privat familierådgivning for familier, der oplever udfordringer med ADHD i deres dagligdag.