Følg med

Et nyhedsbrev for alle

ADHD og Autisme er diagnoser flere og flere familier i dag har inde på livet, og skal håndtere i deres dagligdag. Det kan være svært og til tider hårdt at komme igennem. Men der er råd at hente, og vi står klar til at hjælpe Jer med at komme i bedre trivsel.

Hos Nordjysk Specialrådgivning har vi tilsammen mere end 40 års erfaring inden for området, og vi vil mere end gerne dele ud af vores viden, som vi, blandt andet, håber kan være med til at aftabuisere diagnoselivet.

Hvorfor følge med?

Vi har udarbejdet et nyhedsbrev, hvor du som læser kan få et indblik i hvem vi er og vores arbejde med ADHD, ADD, autisme og andre udfordringer, der kan være i familiers hverdag, når det kommer til diagnoser eller mistrivsel. Udover dette, vil der også være historier fra vores hverdage og informative indlæg, om vores samarbejder med Rønnehus, Sallinghus og MindIt.

 

Ved tilmelding vil du modtage et månedligt nyhedsbrev, hvor vi vil komme ind på forskellige emner og byde ind med nyttige informationer til familier og andre med interesse for området.

 

Tilmeld dig Nordjysk Specialrådgivnings nyhedsbrev, ved at klikke på knappen nedenfor.

Christian in møde