Ydelser

Vores ydelser

Gennem denne side, kan du læse om hvad Nordjysk Specialrådgivning kan tilbyde dig. Du vil kunne læse om alle nødvendige, og praktiske, informationer omkring familierådgivning, søskendegrupper, børne- og ungegrupper samt kontaktpersonsopgaver. Klik ind på de forskellige indlæg og læs mere omkring hvad vi netop kan tilbyde dig, din familie, søskende eller børn.

Vi tager hensyn til alle og står klar til at hjælpe, om det så er dit barn, søster eller et andet familiemedlem. Du kan altid finde vores kontaktoplysninger hvis du har spørgsmål, under hver fane, eller ved blot at klikke på ’Kontakt os’ øverst til højre.

Bliv klogere på hvad vi kan tilbyde dig og din familie, i form af rådgivning indenfor ADHD og autisme diagnoser hos børn og unge. Derudover kan du læse om hvad ADHD og autisme betyder.

Har du en søster eller en bror med en diagnose?

Så kan du gennem dette indlæg læse om, hvad vi kan gøre for at løse søskendes udfordringer og meget mere.

Herunder kan du læse om hvordan vi kan skabe et frirum for børn og unge. Der lægges især vægt på at skabe tid, nærvær og omsorg til den enkelte. Du kan også læse om hvilke emner der tages op.

Her kan du få information om hvad en kontaktperson egentlig er og læse om hvilke typer af kontaktpersonsopgaver vi tilbyder, samt hvad vi kan gøre for dig i form af støtte og samvær.