Vinterferie på Rønnehus

Vinterferie på Rønnehus
24. marts 2021 nsr@nordjyskspecialraadgivning.dk

Det går rigtig godt på vores aflastningshus Rønnehus i Ranum. Lige nu har vi 8 børn og unge i alderen 8 – 15 år med diagnoser som ADHD, autisme og dobbeltdiagnoser indskrevet. Hver dag sørger vores 5 fastansatte og 3 vikarer for at give børnene et pusterum fra hverdagens stress og jag. På Rønnehus får de ro og positive oplevelser både i og uden for huset.

I vinterferien var hele 6 børn på Rønnehus. Her mærkede de ansatte, at mange af børnene havde et stort behov for ro og afslapning. Derfor blev der hygget i huset og spillet en del spil. Der blev også gået mange ture ved søen i Ranum, hvor pokémonjagt var et helt stort hit.

De ansatte

Vores ansatte har stor fokus på at matche børnene efter alder og behov, så de får de bedst mulige oplevelser. Behovene kan være vidt forskellige og derfor er det også meget forskelligt, om det er en gåtur langs stranden i Løgstør eller en tur i Aalborg Zoo, som børnene har brug for.

Inden landet lukkede ned igen, nåede nogle af børnene og ansatte at komme på tur til det nye Maximum i Aalborg. Her havde de en fantastisk dag, hvor de prøvede Vitual Reality, bowlede og sluttede dagen af med pizza. Både børn og voksne glæder sig til at en sådan tur og ture til Landal Rønbjerg Feriecenter kan lade sig gøre igen.

Vil du vide mere om Rønnehus, så følg med på Facebook eller læs mere på Rønnehus’ hjemmeside her.