Tilbud

På denne side vil du komme til at læse om hvilke tilbud Nordjysk Specialrådgivning har til dig, din familie, søskendegruppe, børn som har med diagnoser at gøre indenfor ADHD eller autisme.

Man vil kunne læse om alle de nødvendige praktiske informationer omkring familierådgivning, søskendegruppe, børn/ungegrupppe samt kontaktpersonsopgaver. Vi tager hensyn til alle og står klar til hjælp om det entet er dit barn, søster eller et andet familiemedlem. Du kan altid finde vores kontaktoplysninger hvis du har spørgsmål.

Derudover kan du læse mere om de vigtige emner der arbejdes med som er: ADHD og autisme, som bliver beskrevet grundigt.

Klik ind på de forskellige indlæg og læs mere omkring hvad vi netop kan tilbyde dig, din familie, søskende eller børn.

 

Bliv klogere på hvad vi kan tilbyde dig og din familie i form af noget rådgivning indenfor autisme og ADHD diagnoser hos børn. Derudover kan du læse om hvad ADHD og Autisme går ud på.

Har du en søster eller bror eller kender til søskendegrupper med diagnose? Så kan du gennem dette indlæg læse om, hvad vi kan gøre for at løse søskendes udfordringer og meget mere.

Herunder kan du læse om hvordan vi skaber et frirum til børn og unge. Der lægges især vægt på at skabe noget tid, nærvær og omsorg til den enkelte. Du kan også læse om hvilke emner der tages op.

Her kan du læse mere om, hvilke typer kontaktpersonopgaver vi tilbyder. Bliv klogere på hvad en kontaktperson egentlig er, samt hvad vi kan gøre for dig i form af noget støtte og samvær.