Nye medarbejdere i NSR

Nye medarbejdere i NSR
8. september 2021 nsr@nordjyskspecialraadgivning.dk
Social samvær

Nye medarbejdere i NSR

På trods af at corona buldrer derud af, har vi været så heldige at få flere sager ind og derfor kunne byde velkommen til flere nye medarbejdere i NSR. Vi har blandt andet ansat Jan Fadera og Michelle Riisgaard Norring, der begge allerede er godt i gang med deres nye kontakt- og samværsopgaver.

Nyt fra Rønnehus

Det går rigtig godt på vores aflastningshus Rønnehus i Ranum. Lige nu har vi 8 børn og unge i alderen 8 – 15 år med diagnoser som ADHD, autisme og dobbeltdiagnoser indskrevet. Hver dag sørger vores 5 fastansatte og 3 vikarer for at give børnene et pusterum fra hverdagens stress og jag. På Rønnehus får de ro og positive oplevelser både i og uden for huset.

I vinterferien var hele 6 børn på Rønnehus. Her mærkede de ansatte, at mange af børnene havde et stort behov for ro og afslapning. Derfor blev der hygget i huset og spillet en del spil. Der blev også gået mange ture ved søen i Ranum, hvor pokémonjagt var et helt stort hit.

Vores ansatte har stor fokus på at matche børnene efter alder og behov, så de får de bedst mulige oplevelser. Behovene kan være vidt forskellige og derfor er det også meget forskelligt, om det er en gåtur langs stranden i Løgstør eller en tur i Aalborg Zoo, som børnene har brug for.

Inden corona fik fat igen, nåede nogle af børnene og ansatte at komme på tur til det nye Maximum i Aalborg. Her havde de en fantastisk dag, hvor de prøvede Vitual Reality, bowlede og sluttede dagen af med pizza. Både børn og voksne glæder sig til at en sådan tur og ture til Landal Rønbjerg Feriecenter kan lade sig gøre igen.

Vil du vide mere om Rønnehus, så følg med på Facebook eller læs mere på Rønnehus’ hjemmeside her

Forløb udsættes til efteråret

Vi har taget den svære beslutning at udsætte vores forløb for forældre til børn med autisme til efteråret. Det gør vi på grund af COVID-19, da vi ikke kan samles i større grupper lige nu og vi ikke synes, forløbet bør blive kørt online.

Har du som socialrådgiver en familie, som kunne være interesseret i forløbet eller er du som privat person interesseret i forløbet, er I stadig meget velkomne til at kontakte vores familiekonsulent Helle Andersen på: hea@nordjyskspecialraadgivining.dk

Læs mere om forløbet på vores hjemmeside ved at trykke her.