Vores helhed

Få et indblik i Nordjysk Specialrådgivning som virksomhed

I 2016 vælger vi, Christian Christensen Holm og Bjarne Larsen, at forfølge vores drøm om at åbne en privat virksomhed, hvor vi kan gøre en forskel i andre menneskers hverdag. Tilsammen har vi over 40 års pædagogisk erfaring og en stor passion for det pædagogiske arbejde.

 

Vi brænder for at hjælpe børn, unge og familier, der i deres dagligdag mangler støtte til at skabe overblik og forståelse i deres hverdag. Vi ved af erfaring, at enhver situation er unik, og vi ser derfor udfordringerne fra alle vinkler og perspektiver i familien, så vi kan lave den indsats du, som familie, har behov for. Du som kunde, har den største betydning for os, og derfor er vores formål at hjælpe dig til at få din hverdag til at fungere. Kort sagt tager vi hånd om helheden.

 

Hvordan gør vi så det?

Som udgangspunkt tager vi hånd om lige den situation du står i. Derfor giver vi dig mulighed for:

  • Familierådgivning, hvor fokus er på hele familien i hjemmet.

 

  • Søskenderådgivning, hvor vi har fokus på søskende til børn med diagnoser.

 

  • Kontaktpersonsopgaver, hvor vi fokuserer på individuelle børn og unge, samt deres daglige problemer

Derudover, tilbyder vi hjælp til unge, der er flyttet eller ønsker at flytte hjemmefra, støtte til at begå sig på egne ben.

 

Vi er et team på 8 medarbejdere. Udover Christian og Bjarne, er Casper også uddannet pædagog, Sanne og Kirstine er pædagogstuderende og Emilie læser til socialrådgiver.

Det vil typisk være dem du vil komme i kontakt med, når du henvender dig til os.

Udover pædagoger og vores socialrådgiver, finder du også 2 studentermedhjælpere, som sørger for bl.a. bloggen her, samt vores webdesign og facebookside.

 

Det er for os vigtig at have et velfungerende team, da det skaber en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle. I Nordjysk Specialrådgivning udvikler vi os sammen og skaber plads til at få nye erfaringer henad vejen.

 

På denne blog vil der løbende komme interessante indslag med, hvad vi laver i virksomheden. Vi tilstræber, at vores kunder altid kan følge med i vores hverdag på arbejdet og følge med i vores nye projekter. Du er selvfølgelig velkommen til også at følge os på Facebook, hvor vi ofte kommer med hverdagsøjeblikke fra vores arbejde, og hvad vi nu ellers foretager os i virksomheden.

Nordjysk Specialrådgivning

 

Boulevarden 30, 1 mf

9000 Aalborg

 

Telefon : +45 42 79 98 82

 

CVR. nr.: 38 15 56 87

 

E-mail: nsr@nordjyskspecialraadgivning.dk

Åbent kontor hver torsdag

mellem 14.00-17.00

Vi tilbyder EAN betaling